Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Про збір гуманітарної допомоги для українців оголосив знаменитий рок-музикант та актор Стінг. Про це він написав на своїй офіційній сторінці в Instagram.  «Для хоробрих українців, які борються проти жорстокої тиранії» він виконав свою відому пісню Russians, написану ще у 1985 році за часів «холодної війни».

«Я рідко співав цю пісню за багато років з моменту її написання, тому що ніколи не думав, що вона знову стане актуальною. Але у світлі кривавого та жахливо хибного рішення однієї людини вторгнутися до мирного, незагрозливого сусіда, пісня знову є закликом до нашого спільного людства», – пояснив співак свій жест.

У пості Стінг також опублікував реквізити для допомоги українцям.

«Гуманітарна допомога, що відправляється на цей склад у Польщі, доставляються за погодженням із Збройними Силами України та гарантовано надходять до тих, кому вона потрібна найбільше», – наголосив він.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button