Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23475 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

Оператори Vodafone, Київстар та lifecell спільно з державою запускають національний роумінг, повідомило Держспецзв’язку. Це дозволить вільно підключатися до мережі іншого оператора, у разі якщо Ваш оператор не працює.

Нагадаємо, що російські окупанти після агресивного вторгнення на територію України у багатьох містах, зокрема на півдні, намагаються блокувати зв’язок. Національний роумінг дасть змогу в критичній ситуаціїкористуватися будь-якою доступною мережею.

Щоб підключитися до мережі іншого оператора потрібно:

  • відключити автовибір мережі: на Android: Налаштування – Мобільна мережа (чи Підключення) – Оператор; на iOS: Параметри – Стільникові дані – Вибір мережі
  • знайти й вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи LIFECEL
  • якщо спроба неуспішна, повторити дії або вибрати іншу мережу
  • перевірити можливість вихідного дзвінка, SMS

Раз на день радять повернутися (підключитись) до материнської мережі. Це можна зробити вручну або увімкнувши автовибір мережі.

Оплата за дзвінки відбувається за тарифним планом материнського оператора. Під час війни скористатися мобільним зв’язком зможуть навіть ті абоненти, у яких недостатньо коштів на рахунку.

Читайте також: Що робити, якщо зникне мобільний зв’язок у моєму місті? Пояснює ДСНС

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button