Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 57 днів. За цей час ми опублікували 24487 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Російські окупанти скинули з літаків декілька бомб по дитячій лікарні в Маріуполі на Донеччині. Вони вщент зруйнували корпуси закладу, повідомляє Маріупольська міська рада.

Із відео, які поширили в міськраді, видно, що приміщення лікарні зруйноване. На місці вибуху однієї з бомб утворилася глибока вирва в землі.

Фото: Маріупольська міськрада

За словами очевидців, епіцентр вибухів був у подвір’ї між корпусами пологового будинку та педіатричного відділення.

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко зазначив, що окупанти також здійснили авіаудар у пологовий будинок, лікарню, дитяче відділення. Кількість постраждалих теж уточнюється.

Невдовзі на обстріл лікарні відреагував президент Володимир Зеленський, який назвав це «звірством» окупантів. Він закликав не ігнорувати терор та закрити небо над Україною, аби врятувати життя мирних людей.

Оновлення: Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко в ефірі UAразом заявив, що наразі кількість постраждалих внаслідок авіаудару – 17 осіб, загиблих немає.
На ранок середи, дев’ятого березня, кількість цивільних жертв у Маріуполі становить 1207 осіб.

Маріуполь перебуває під постійними обстрілами авіації та артилерії окупаційних військ. Понад тиждень окупанти тримають місто в оточенні та зривають усі спроби евакуювати мирних мешканців через гуманітарні коридори. Люди залишились без електроенергії, газопостачання, зв’язку та води. Поставки продуктів у місто також заблоковані.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button