Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 57 днів. За цей час ми опублікували 24485 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Президент Володимир Зеленський підписав закон про примусове вилучення в Україні майна Російської Федерації та її резидентів, повідомляє Верховна Рада.

Відповідно до цього закону, вилучати російське майно дозволяється без будь-якої компенсації його вартості, враховуючи розв’язану Росією повномасштабну війну.

Третього березня депутати з парламентського комітету з питань економічного розвитку підтримали законопроєкт №7122 про націоналізацію майна — нерухомості, коштів, вкладів у банках тощо — юридичних осіб РФ. Усі націоналізовані активи перебуватимуть у власності уряду.

Також у відеозверненні Зеленський звернувся до російських пропагандистів — приводом стало висвітлення російською пропагандою обстрілу пологового будинку в Маріуполі. Росія стверджує, що у будівлі не було ані породіль, ані дітей, ані працівників попри численні фотографії з міста події.

«Ми знайдемо всю власність пропагандистів і пов’язаних з ними осіб. Ми зробимо все, щоб конфіскували її всюди, де б вона не була», — заявив він.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button