Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Обстріли у Чернігові. Фото: ДСНС

Чернігів у суботу вранці, 12 березня, залишився без електрики, газу, води та опалення, але міські служби займаються ремонтом. Також у Сумах через ранковий авіаналіт пошкоджено об’єкти водоканалу, у місті немає води.

За даними голови Чернігівської ОДА В’ячеслава Чауса, у Чернігові продовжуються ракетні удари по цивільній інфраструктурі, у тому числі з використанням авіації.

«Гинуть мирні люди, дуже багато хто отримав поранення. Ворог наносить удари туди, де військових немає і не було. Сьогодні ворог наніс удар по готелю “Україна”. Готелю більше немає, але Україна є», – сказав голова області.

Окупанти розбомбили готель «Україна». Фото: Суспільне

Сумський водоканал повідомив, що внаслідок авіаударів о 4:50 знеструмлено об’єкти водоканалу – подача води в місто припинена.

За умови постачання електричної енергії та відновлення роботи каналізаційно-насосних станцій водозабори будуть включатися в роботу, про це обіцяють інформувати.

Бої після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України 24 лютого не стихають вже понад два тижні. Багато міст у гарячих точках залишились без комунікацій та продовольства.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button