Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Донецькій області вночі 13 березня під обстріл потрапив пасажирський потяг, який здійснював евакуаційний рейс.

Про це повідомили в телеграм-каналі «Укрзалізниці».

У пасажирський потяг влучили під час обстрілу, коли він проїздив поряд зі станцією Брусин, що на Донеччині. Потяг здійснював евакуаційний рейс до міста Лиман, щоб забрати мешканців Луганської та Донецької областей.

Через ушкодження потяга загинула провідниця, ще одна — дістала поранення. Її доставили до лікарні у Слов’янську.

В «Укрзалізниці» заявляють, що докладають зусиль, щоб евакуювати бригаду та всіх пасажирів потяга. А це приблизно 100 дітей, які чекали на потяг на вокзалі Лиману.

«Укрзалізниця» від початку повномасштабної війни здійснює евакуацію людей з місць, де тривають бойові дії, у західні регіони та за кордон. За 18 днів перевізник евакуював уже понад 2 мільйони людей.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button