Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: find-way.com

Окупанти обстріляли приміщення Успенської Святогірської Лаври у місті Святогірськ Донецької області, там перебували монахи і біженці. Про це повідомляють УПЦ та портал Spravdi.

Внаслідок розриву вибухового пристрою були ушкоджені приміщення Лаври, в яких проживала братія монастиря та чисельні біженці. У будівлі були розбиті практично всі вікна та вибито двері, церковні споруди зазнали руйнувань різного ступеня.

Авіаційна бомба розірвалася за 50 метрів від мосту, що з’єднує правий та лівий береги річки Сіверський Донець, і який знаходиться біля входу до Святогірської Лаври.

Декілька поранених відвезли до місцевого госпіталю, решті надано допомогу на місці. Загиблих немає.

У ніч з 12 на 13 березня всі біженці та брати були евакуйовані до монастирських підвалів. Зараз там перебуває 520 біженців, з них 200 дітей. У місті Святогірську біженців та місцевих жителів близько 10 тисяч осіб.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button