Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23592 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Serhat Beyazkaya / Unsplash

Уряд забезпечує масовий переїзд виробничих об’єктів на безпечну територію — можливістю релокації вже скористалися 40 підприємств, повідомляє пресслужба Міністерства економіки.

Із цих компаній 18 вже відновили свою роботу на новому місці. Найближчим часом потужності ще 299 компаній буде доправлено до нового місця роботи.

Програма з переміщення українських виробництв стартувала тиждень тому. Мінекономіки вже опрацювало більшість із майже 900 заявок, поданих постраждалими підприємствами.

Надалі держава планує забезпечити перевезення обладнання та розселення працівників.

Частину підприємств переміщує Укрзалізниця. Автотранспортну логістику забезпечує Укрпошта, також долучаючи на субпідряд всіх, хто має можливості транспортувати вантажі.

Сьогодні Кабмін зобов’язав Укрпошту безоплатно перевозити майно українських компаній. Автотранспорту надаватиметься право позачергового проїзду через блокпости та можливість безлімітної заправки пальним на АЗС.

Зображення: Міністерство економіки

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button