Київський пекар вигадав рецепт хліба «Чорнобаївський»
За словами радника голови офісу президента Олексія Арестовича, наші військові дев'ять разів розгромили техніку врога на одноіменному аеродромі.
За словами радника голови офісу президента Олексія Арестовича, наші військові дев'ять разів розгромили техніку врога на одноіменному аеродромі.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 305 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Київський пекар Андрій Пивовар створив оригінальний рецепт хліба «Чорнобаївський». Його виготовляють з додаванням чорносливу, льону та мускатного горіха.
Інгредієнти пекар обрав невипадково. За його словами, вони несуть у собі певний символізм:
«Чорнослив – це обгорілі орки, білий льон – іскри від української арти, а мелений мускатний горіх – звичайно ж, порох», – пояснює Пивовар.
Андрій Пивовар
Андрій Пивовар та його пекарня з перших днів повномасштабної війни випікають хліб та випічку для української армії, а зараз запустили виробництво хліба «Чорнобаївський», який своєю появою завдячує славетному аеропорту в селі на Херсонщині.
Ворожа армія зазнала втрат авіаційної техніки під Херсоном – аеродром у Чорнобаївці, де згоріло багато гелікоптерів збройних сил РФ.
Чорнобаївка стала своєрідним мемом та символом знищення російських військ. За словами радника голови офісу президента Олексія Арестовича, наші військові дев’ять разів вдало ударили по аеродрому.
Андрій Пивовар живе і працює в Києві. Після початку війни Росії проти України він залишився в столиці та продовжує пекти хліб для цивільного населення та військових.
Всі фото: facebook/a.pyvovar
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті