Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Звільнений Макарів. Фото: Twitter/Michael A. Horowitz

Українській військові відновили контроль над 28 населеними пунктами в Київській та Чернігівській областях, повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Підрозділи Збройних Сил України на Поліському напрямку відновили контроль над населеними пунктами Демидів, Димер, Литвинівка, Гаврилівка, Козаровичі, Жовтневе, Глибівка, Ясногородка, Талакунь, Сухолуччя, Липівка, Гавронщина, Маковище, Миколаївка, Хмільна.

Водночас, за їхніми даними, російські війська продовжують блокувати Чернігів і Харків, а також «контролювати Ізюм» та утримувати переправи через Сіверський Донець.

Після відходу противника підрозділи Збройних Сил України на Сіверському напрямку взяли під контроль населені пункти Рудня, Шевченкове, Бобрик, Стара Басань, Нова Басань, Макіївка, Погреби, Бажанівка, Володимирівка, Шняківка, Сальне, Софіївка, Гаврилівка.

Раніше ніші Збройні Сили звільнили Ірпінь, Іванків та Макарів.

Читайте також: В якому стані зараз звільнений від окупантів Ірпінь?

Вчора, за інформацією угруповання військ «Південь», стало відомо, що у Херсонській області українські захисники визволили від окупантів і взяли під контроль 11 населених пунктів.

Водночас у Міністерстві оборони США вважають, що Київ, як і раніше, перебуває в небезпеці, незважаючи на часткове відведення російських військ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button