Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Всі фото: ДСНС

Чернігів знищено на 70%, заявив міський голова Владислав Атрошенко в ефірі телемарафону третього квітня.

«Місто знищено на 70%. Люди вже перестали цікавитися, скільки мін прилетіло… 20, 30… Журналістів постійно цікавить, скільки було обстрілів і які наслідки. Наслідки дуже тяжкі: як і в Бучі і в Харкові, і можливо, в Маріуполі», — повідомив він.

За його словами, немає надходжень до бюджету, не працює бізнес. Міська влада навіть не знає, як підступитися до оцінки збитків. Зараз у Чернігові немає теплопостачання, електрика, вода й газ є частково.

Атрошенко також зауважив, що хоч російські війська й відійшли від Чернігова, вони можуть повернутися в будь-який час — від кордону до міста їхати лише півтори години.

Вранці четвертого квітня відновилося сполучення з Києвом: трасою на Гончарівське, вона ж «старий київський шлях».

«Звертаємо увагу всіх жителів Чернігова, і тих, хто хоче повернутись у місто: це не повноцінний шлях (як наша київська траса). Просимо у перші дні утриматись від масового руху автівками. Адже це завадить доставці у місто очікуваної допомоги та важливих вантажів», — наголошує обласна адміністрація.

Повідомляють також, що останні дні обстрілів не було.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button