Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 301 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ілюстративне фото: unsplash

Платформа для оренди житла Airbnb заборонила користувачам з РФ та Білорусі здійснювати бронювання на сайті з четвертого квітня, йдеться у повідомленні компанії.

Всі бронювання, що розпочинаються четвертого квітня 2022 року і пізніше, скасовані.

«Календарі оголошень в Росії та Білорусі заблоковані. Прийом нових гостей тепер неможливий… Гостям з Росії та Білорусі більше не доступне оформлення бронювань на Airbnb», — йдеться в заяві.

Airbnb також призупиняє всі операції в Росії та Білорусі через вторгнення в Україну. За даними Reuters, це стосуватиметься 90 тисяч активних короткострокових пропозицій з оренди на різних платформах у РФ і понад 1800 — у Білорусі.

Airbnb пропонує безкоштовне житло 100 тисячам українських біженців. Користувачі Airbnb також беруть ситуацію в свої руки. Крім того, тисячі користувачів платформи Airbnb винаймали житло в Україні, щоб підтримати власників квартир. Користувачі сервісу забронювали 434 тисяч ночей у Києві, Львові та Одесі, щоб показати солідарність з українцями.

За даними сервісу, ці замовлення зібрали понад 15 мільйонів доларів допомоги. При цьому, компанія, яка зазвичай бере 20% комісії з кожного бронювання, відмовилась від своїх комісій в Україні.

Згодом платформа заблокувала можливість благодійного бронювання житла в містах України через шахрайські випадки і масове створення нових оголошень з метою заробітку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button