Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Микола Мороз

Між Черніговом та Києвом відновили повноцінне транспортне сполучення, повідомив голова Чернігівської обласної військово-цивільної адміністрації В’ячеслав Чаус. Два тижні тому російські військові розбомбили автомобільний міст через Десну, який був частиною автомобільного сполучення зі столицею.

Чернігів тривалий час був у ізоляції, оскільки окупанти зруйнували мости. Новий коридор відкрили спільними зусиллями військових з ОК Північ та обласної адміністрації. Військові регулюють рух транспорту.

Росіяни скинули на міст бомби, в результаті один з прольотів впав. Цим мостом із Чернігова рухалися евакуаційні рейси та завозилася гуманітарна допомога до міста.

Раніше мер Чернігова Владислав Атрошенко повідомляв, що Чернігів внаслідок обстрілів та атак російських окупантів знищено на 70%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button