Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23550 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Від четвертого квітня в Україні триває Марафон креативної практики — регулярні онлайн-лекції та майстер-класи від представників творчих індустрій, дизайнерів, копірайтерів тощо.

Доступ до контенту безкоштовний. Кожен спеціаліст, що працює над марафоном, відмовився від гонорару. Але організатори закликають глядачів за можливості підтримати Збройні cили, фонди та волонтерів.

Новий контент з’являтиметься щодня о 20:00. Тематика охоплює сфери від ілюстрацій і дизайну до комунікацій і маркетингу. Лекції також розраховані на різний фаховий рівень, як для початківців, так і для фахівців.

«У нас декілька задач. За цей місяць наша команда мала можливість переконатись, що для людей в цей час освітній контент є своєрідною емоційною підтримкою, і це наша перша задача. Лекції та майстер-класи — це можливість на кілька годин на день переключитись з месенджерів на щось інше. З іншого боку, формуючи програму марафону, ми намагаємось відповідати в ньому на буденні питання: як шукати роботу та замовлення в період війни, як зараз розвиватись фахівцю, як мінятись бізнесу», — зазначає Анатолій Попель, CEO CASES та Креативної Практики.

Лекції Марафону доступні також на Facebook-сторінці та в YouTube-каналі Креативної Практики.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button