Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23395 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Акція в Лондоні. Фото зі сторінки twitter.com/tjournal

У Львові до російського консульства принесли телевізори, ноутбуки, пральні машини, самокати — речі, які грабуть російські солдати в Україні. Речі облили червоною фарбою, повідомляє LB.ua.

«Російська армія це армія мародерів та ґвалтівників, які можуть ризикнути своїм життям заради мікрохвильовки. Вони в цьому зізнаються та пишаються. Цією акцією ми хочемо звернути увагу всього світу на те, чим займається армія Росії в Україні та закликати перетворити усі посольства цієї країни на пам’ятники мародерству. Цю акцію вже підтримали в Великій Британії, Німеччині та Польщі», — пояснює організаторка акції Ірина Сало.

Акція у Львові. Фото: Іван Станіславський

Так, у Лондоні українська громада принесла під посольство Росії одяг, іграшки та побутову техніку. Це назвали «акцією піклування», повідомляє блогер Антон Травкін.

Російському послу передали посилку зі сковорідкою. В листі запропонували забрати собі речі, за які російські солдати вбивають українців.

Акція в Лондоні. Фото: Антон Травкін

Дивіться фото: Олімпійська чемпіонка перепливла «кривавий ставок» перед посольством РФ у Вільнюсі

Фото зі сторінки twitter.com/tjournal

Також у містах Європи люди лягають на землю в пам’ять про вбитих українців.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button