Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 27 днів. За цей час ми опублікували 26923 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Delikacia

Івано-Франківська кафе-кондитерська Delikacia запустила проєкт на підтримку колег із Харкова — працівниць авторської пекарні Пухке.

Пекарню Пухке харків’янка Тетяна Сінюгіна відкрила у часи коронавірусної кризи — у першу хвилю пандемії навесні 2020 року. Після початку російського вторгнення вона з партнеркою Лілією тимчасово переїхала до Івано-Франківська, решта команди лишається у Харкові.

Фото: ПУХКÉ

Зараз дівчата працюють із командою Delikacia на вулиці Незалежності, 20. Франківське кафе додало до меню спеціальну пропозицію: булочки з корицею за рецептом Тані та Лілі, які вони готували у себе в пекарні. Чистий прибуток від продажів булочок іде команді Пухке.

Фото: Delikacia

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button