Харків’янки печуть у Франківську цинамонові булочки на підтримку своєї харківської команди
Чистий прибуток від продажів булочок іде команді пекарні Пухке.
Чистий прибуток від продажів булочок іде команді пекарні Пухке.
Фото: Delikacia
Івано-Франківська кафе-кондитерська Delikacia запустила проєкт на підтримку колег із Харкова — працівниць авторської пекарні Пухке.
Пекарню Пухке харків’янка Тетяна Сінюгіна відкрила у часи коронавірусної кризи — у першу хвилю пандемії навесні 2020 року. Після початку російського вторгнення вона з партнеркою Лілією тимчасово переїхала до Івано-Франківська, решта команди лишається у Харкові.
Фото: ПУХКÉ
Зараз дівчата працюють із командою Delikacia на вулиці Незалежності, 20. Франківське кафе додало до меню спеціальну пропозицію: булочки з корицею за рецептом Тані та Лілі, які вони готували у себе в пекарні. Чистий прибуток від продажів булочок іде команді Пухке.
Фото: Delikacia
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті