Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Delikacia

Івано-Франківська кафе-кондитерська Delikacia запустила проєкт на підтримку колег із Харкова — працівниць авторської пекарні Пухке.

Пекарню Пухке харків’янка Тетяна Сінюгіна відкрила у часи коронавірусної кризи — у першу хвилю пандемії навесні 2020 року. Після початку російського вторгнення вона з партнеркою Лілією тимчасово переїхала до Івано-Франківська, решта команди лишається у Харкові.

Фото: ПУХКÉ

Зараз дівчата працюють із командою Delikacia на вулиці Незалежності, 20. Франківське кафе додало до меню спеціальну пропозицію: булочки з корицею за рецептом Тані та Лілі, які вони готували у себе в пекарні. Чистий прибуток від продажів булочок іде команді Пухке.

Фото: Delikacia

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button