Харків’янки печуть у Франківську цинамонові булочки на підтримку своєї харківської команди
Чистий прибуток від продажів булочок іде команді пекарні Пухке.
Чистий прибуток від продажів булочок іде команді пекарні Пухке.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 122 днів. За цей час ми опублікували 24984 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Івано-Франківська кафе-кондитерська Delikacia запустила проєкт на підтримку колег із Харкова — працівниць авторської пекарні Пухке.
Пекарню Пухке харків’янка Тетяна Сінюгіна відкрила у часи коронавірусної кризи — у першу хвилю пандемії навесні 2020 року. Після початку російського вторгнення вона з партнеркою Лілією тимчасово переїхала до Івано-Франківська, решта команди лишається у Харкові.
Зараз дівчата працюють із командою Delikacia на вулиці Незалежності, 20. Франківське кафе додало до меню спеціальну пропозицію: булочки з корицею за рецептом Тані та Лілі, які вони готували у себе в пекарні. Чистий прибуток від продажів булочок іде команді Пухке.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті