Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 122 днів. За цей час ми опублікували 24984 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Delikacia

Івано-Франківська кафе-кондитерська Delikacia запустила проєкт на підтримку колег із Харкова — працівниць авторської пекарні Пухке.

Пекарню Пухке харків’янка Тетяна Сінюгіна відкрила у часи коронавірусної кризи — у першу хвилю пандемії навесні 2020 року. Після початку російського вторгнення вона з партнеркою Лілією тимчасово переїхала до Івано-Франківська, решта команди лишається у Харкові.

Фото: ПУХКÉ

Зараз дівчата працюють із командою Delikacia на вулиці Незалежності, 20. Франківське кафе додало до меню спеціальну пропозицію: булочки з корицею за рецептом Тані та Лілі, які вони готували у себе в пекарні. Чистий прибуток від продажів булочок іде команді Пухке.

Фото: Delikacia

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button