Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: zaxid.net

«Нова пошта» перевозитиме гуманітарну допомогу з країн Європи та надаватиме приміщення для розміщення гуманітарних штабів Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, повідомили в компанії.

Українська служба доставки долучилася до Всесвітньої продовольчої програми ООН. У рамках співпраці компанія отримає продукти харчування з країн Європи, сформує з них продуктові набори та доставлятиме їх до населених пунктів згідно з баченням ООН, насамперед — до гарячих точок України. Список пріоритетних міст та селищ, яким загрожує гуманітарна катастрофа, формує ООН.

За один тиждень співпраці «Нова пошта» підготувала та доставила близько 25 тисяч продуктових наборів до Чернігівської, Дніпропетровської та Донецької областей. Також вони перевезли до тимчасових переселенців більше 420 тонн побутових товарів від УВКБ ООН.

До кінця місяця планується доставити ще близько 300 тисяч наборів до Харківської та Дніпропетровської областей.

Станом на 12 квітня, «Нова пошта» відновила роботу 50% відділень. Повністю мережа відділень працює у Чернівцях, Хмельницькому і Тернополі. Загалом компанія вже відкрила 11,5 тисячі точок сервісу: працюють 4,1 тисячі відділень, 7,6 тисячі вуличних поштоматів, а також кур’єрська доставка та забір у 6,1 тисячі населених пунктах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button