Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23616 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: drinksint

У Великій Британії розпочали випуск благодійної горілки Vodka Zelensky, названої на честь президента України Володимира Зеленського. Раніше такий напій почали випускати Швейцарія та Німеччина.

У Швейцарії алкогольний напій почали випускати у середині березня. Засновниками бренду стали швейцарський підприємець та інвестор Тобіас Райхмут та українка Анастасія Россініна, яка змушена залишити Україну через війну.

Горілка задумана як благодійний проєкт. Її виробники зобов’язуються жертвувати 100% свого прибутку Україні, а також відправляти п’ять франків, євро або фунтів, залежно від країни продажу, благодійним фондам.

У середині квітня Vodka Zelensky почали випускати у Великій Британії, повідомляє Drinks International. За тиждень продажів на благодійність відправили 30 тисяч фунтів стерлінгів дитячій лікарні в Києві та організації, яка допомагає малозабезпеченим сім’ям з дітьми.

Vodka Zelensky — це пшенична горілка преміум класу міцністю 40%. Її виробляють та дистилюють у Німеччині та Швейцарії. Етикетка виконана у кольорах українського прапора та із силуетом президента України.

У Великій Британії пляшку горілки об’ємом 700 мл можна придбати в магазинах за ціною 29,99 фунтів стерлінгів.
Також виробники горілки розробили коктейль на основі Vodka Zelensky, назвавши його Zelensky Moon. До складу коктейлю входить лікер Кюрасао, сік лайма та ванільний сироп.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button