Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Бо Віллімон у Бучі. Фото: Бучанська міськрада

Американський сценарист Бо Віллімон приїхав до України знімати документальний фільм про звірства російсько-окупаційних військ у Київській області. Про це повідомляє пресслужба Бучанської міської ради.

Драматург хоче розповісти всьому світу правду про геноцид українців та героїчний опір українського народу.

«Разом із командою ми працюємо над документальною стрічкою про цю війну. Вона розповідатиме про досвід звичайних людей, які були змушені зіштовхнутися із вторгненням: як ці люди виживають, адаптуються, розвиваються в епіцентрі війни», — заявив Віллімон в інтерв’ю «Обозревателю».

Сценариста та його команда вже відвідали Бородянку та Бучу.

31 березня українські військові звільнили від окупантів Бучу та всю Бучанську громаду. Після цього журналісти і представники влади почали публікувати відео та фотографії загиблих, які лежали просто на вулицях, зруйнованих та пограбованих будинків. Німецька розвідка вважає, що масові вбивства в Бучі свідчать, що це не були випадкові дії чи вчинки окремих військових, а була тактика чи навіть стратегія РФ. Наразі у місті виявили 403 тіла мирних мешканців, убитих і закатованих українців.

Бо Віллімон – творець та шоуранер серіалу «Картковий будинок». Він адаптував для Netflix однойменний міні-серіал британської телерадіокорпорації ВВС, який вийшов у 1990 році.

Крім того, документальний фільм про війну в Україні знімає голлівудський актор та режисер Шон Пенн. Він розпочав роботу над фільмом у листопаді 2021 року, колилише почали говорити про нарощування російських військ біля кордонів України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button