Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ілюстративне фото: unsplash

У Києві під ранок на околиці Дарницького району на околиці міста пролунали вибухи, повідомив мер Віталій Кличко. Зараз на місці працюють рятувальники та медики. Дані про постраждалих уточнюються. 15 квітня ворог завдав ракетного удару по Жулянському машинобудівному заводу «Візар», розташованому в Київській області, підтвердив «Укроборонпром».

У Львові та області зранку у суботу, 16 квітня, під час повітряної тривоги сили протиповітряної оборони України збили чотири російські крилаті ракети.

На Дніпропетровщині вщент зруйнована птахофабрика, яка не працювала – там нікого і нічого не було, уточнив голова ОВА області Валентин Резніченко. «Знову орки поцілили своїми «кривими» ракетами у «стратегічний» об’єкт», прокоментував він.

На Полтавщині пізно ввечері 15 квітня ракета влучила по об‘єкту господарської інфраструктури в одному з сіл під Полтавою. Є руйнування будівель. Одна людина загинула. Одна постраждала, але без госпіталізації. На Кіровоградщині також пізно ввечері 15 квітня влучили по аеродрому в Олександрії. Пожежа ліквідована. Є загиблі та постраждалі.

У Харкові інтенсивність обстрілів в окремих районах за добу збільшилася, вчора за день по місту більше 50 осіб поранено, загинули дев’ять цивільних. В області окупанти обстрілювали Дергачі, Балаклію, Золочів. У результаті постраждали три людини, дві загинули.

У Миколаєві протягом минулої доби російські війська завдали удари з реактивних систем залпового вогню по цивільним об’єктам. За попередніми даними, загнули п’ять людей та 15 поранені. У суботу зранку у Миколаєві був обстріляний інфраструктурний об’єкт.

Відносно спокійно ніч минула на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській областях, Одеській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській областях, на Київщині, Житомирщині, Черкащині, Чернігівщині, та Сумщині.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button