Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото: unsplash

В одному з пабліків соцмережі «Вконтакті» користувач поцікавився в аудиторії, як оформити документи на машину, привезену з України. Допис помітило видання «Фокус».

Також він додав фото автомобіля BMW X3 серії, корпус якого був прикрашений характерною літерою латинського алфавіту.

«Таке питання до підписників і людей, які знають. Мені днями зятьок мій військовий пригнав ось такого красеня “трофейного”. Самі знаєте звідки. Зрозуміло, без укропських номерів і документів — тому назріло питання реєстрації машинки в Росії», — написав автор питання. У коментарях до посту користувачі писали, мовляв, як не соромно викладувати намародерене.

Скріншот

У коментарях до посту користувачі писали, мовляв, як не соромно викладувати намародерене.

Після вбивств і пограбувань в Україні російські солдати-мародери вивозять через Білорусь викрадені в Україні автомобілі.

З перших днів війни у містах Білорусі почали помічати цивільні автомобілі зі знаком V. Особливу концентрацію таких машин можна побачити у Мозирі, Гомелі, Речиці, Наровлі, Хойниках та Єльську.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button