Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Укрпошта

Укрпошта припинила продавати у відділеннях марку з російським кораблем, повідомив голова компанії Ігор Смілянський.

Марку з малюнком Бориса Гроха випустили 12 квітня, за два дні до загибелі зображеного на ній російського крейсера «Москва». За тиждень продали 700 тисяч марок із мільйонного тиражу.

21 квітня 100 тисяч марок, з тих, що залишилися, виставлять на продаж в інтернеті — спершу тим, хто їх уже замовив, а потім іншим охочим. Решта тиражу призначена для офіційних делегацій, музейних фондів тощо. Також по одній марці роздадуть працівникам пошти.

Фото: Ігор Смілянський

Водночас на пошті можна буде купити інші речі, зокрема футболки, з цим зображенням.

Додатковий наклад друкувати не збираються, однак обіцяють продовження серії.

Фото: Укрпошта

До Головпоштамту, де продавали марки з кораблем, шикувалися довгі черги, люди стояли по п’ять годин. Дехто займав чергу з 5:30. Купити дозволялося не більш як два аркуші.

На eBay марку перепродають по 25-35 доларів за штуку. ВВС News Україна стверджує, що дехто продає її за 2 тисячі доларів.

Фото: Офіс президента

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button