Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/wildpark.waldhaus.mehlmeisel

У баварському зоопарку дикої природи Мельмайзеля перейменували дикого кабана Путіна.

Кнур має російське походження, звідти й отримав своє ім’я. За три роки перебування в баварському зоопарку він наїв 200 кілограмів. Дикі свині, які зустрічаються в Німеччині, зазвичай втричі менші.

Після російського вторгнення в Україну, на початку березня, працівники заявили: «жодна свиня не заслуговує на ім’я цієї нелюдської мерзоти» (dieses unmenschlichen Widerlings).

Фото: facebook.com/wildpark.waldhaus.mehlmeisel

Для пошуку іншого імені запустили опитування в соцмережах. Найчастіше серед пропозицій лунали Кличко, Зеленський і Горбачов, але зоопарк відкинув варіанти, пов’язані з політиками. На голосування відібрали чотири опції, серед яких Mir — «українське слово, що в перекладі німецькою означає “мир”, чого бажають багато людей у всьому світі».

Зупинилися на імені Еберхофер (персонаж із популярної серії романів) і 19 квітня провели урочисту церемонію перейменування кнура.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button