Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ресторан Мусафір. Фото: facebook.com/musafircafe

Зараз у Києві вже працює 40% малих та середніх закладів у порівнянні із довоєнним показником 23 лютого, в Київській області – 41%, повідомляє компанія Poster.

Кількість відкритих закладів стала активно зростати після того, як північ України була повністю звільнена від окупантів на початку квітня. Для порівняння, наприкінці березня у Києві було лише 18% відкритих закладів, у Київській області — 16%.

Зростання фіксують у всіх регіонах, окрім сходу країни. Краще за інших відновилася Закарпатська область, сьогодні там працюють 86% закладів від довоєнної кількості. У Хмельницькій — 83%, у Чернівецькій — 81%, у Львівській — 79%. 

Менш ніж за місяць кількість відкритих закладів у Чернігівській області зросла з 1% до 20%, у Cумській — з 16% до 49%.

Найскладнішою залишається ситуація у Харківській, Донецькій та Луганській областях: там відповідно працюють 9%, 5% та 0% закладів від кількості, що працювала напередодні війни.

Дослідження у Telegram-каналі «Реве та стогне ресторатор» охоплює період з 23 лютого по 17 квітня та ґрунтується на агрегованих даних більш ніж 9000 клієнтів Poster по всій країні.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button