Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Тимчасова переправа через річку Ірпінь. Фото: facebook/derjspetstransslujba

На Київщині з 37 зруйнованих або пошкоджених мостів на 11-ти вже відновили рух, повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

Ще на 15-ти мостах тривають роботи, місцями влада облаштовує тимчасові переправи. Також вже розчистили понад 300 кілометрів доріг та вулиць у звільнених від російських окупантів населених пунктах та знешкодили понад 20 тисяч вибухонебезпечних предметів.

«Відновили водопостачання в 92 населених пунктах, газопосточання у 101 населеному пункті. Тільки за останню добу світло відновлено у 27 населених пунктах. Роботи тривають», – додав Павлюк.

Голова КОВА раніше пообіцяв, що до кінця квітня рух буде відновлено через всі головні мости Київщини. За словами фахівців, вже до кінця квітня рух буде відновлено на 29 пошкоджених мостах. Виконання робіт перевірятиметься керівництвом області.

Днями в районі села Стоянка на трасі Київ-Чоп відкрили рух переправою через річку Ірпінь.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button