Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/gushka.wool

100 малих крафтових виробництв отримають 100 тисяч доларів допомоги під час війни, повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

«Ми хочемо, щоб українські подружжя і надалі пили ранкову каву з горнят локального виробництва. Гуцульські килими лежали поруч із камінами у французьких квартирах, а австралійські діти гралися конструкторами, виготовленими у Харкові», — зазначається на сторінці Made in UA Support Project.

Гроші можна скерувати на будь-які цілі для підтримки власного бренду: маркетинг, покращення презентації товарів, представлених у магазині, логістику, виробництво тощо.

Проєкт розраховано на крафтових виробників фізичних товарів, таких як декор для дому, одяг, меблі, іграшки.

Заявку можуть подати українські юридичні особи, ФОП 2-3 групи або ТОВ, підприємства, виробництво яких розташоване та залишиться в Україні. 

Дедлайн прийому заявок — до 10 травня. Перелік компаній, які отримають допомогу, оголосять 24 травня.

Проєкт запустили USAID, Укрпошта та громадська організація TECHBUREAU за підтримки Мінцифри.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button