Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Приблизно о 20:00 в Києві почули один або кілька вибухів, повідомляють очевидці.

О 20:30 речниця ДСНС повідомила Суспільному про два вибухи в Києві. На місце виїхали підрозділи Служби.

О 20:35 міський голова Віталій Кличко повідомив: «Ввечері ворог обстріляв Київ. Два влучання в Шевченківському районі. Всі служби на місці. Інформація про постраждалих уточнюється».

О 20:45 стало відомо, що у Київській області також були вибухи. Ймовірно, йдеться про Фастів. Попередньо відомо тільки про попадання в інфраструктурні об’єкти, на місці також працюють ДСНС.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що росіяни обстріляли Київ під час офіційного візиту Генерального секретаря ООН: «Ще позавчора Антоніу Гутерреш сидів за довгим столом в Кремлі, а сьогодні в кілометрі від нього лунають вибухи. Листівка з Москви? Нагадайте, чому Росія досі займає крісло в Раді безпеки ООН?»

Фото радника голови Нафтогазу Олександра Щерби

О 20:55 повідомили, що в Києві влучили в житловий сектор: влучання було у перші поверхи, а на верхніх є люди. Потерпілі є, але поки що невідомо скільки саме.

«Два влучання. Один об’єкт, один житловий сектор біля об’єкта. Влучання було у перші поверхи, а на верхніх є люди» – пише Громадське з посиланням на ДСНС.

Радник голови МВС Антон Геращенко написав, що третю ракету перехопили і збили сили ППО Києва.

О 21:45 Кличко розповів, що рятувальники і медики працюють на місці. Обстежують і будинки поруч, виводять людей. Наразі госпіталізували трьох постраждалих.

О 23:00 в ДСНС поінформували, що за попередніми даними, врятовано 5 осіб, постраждали – 10. Інформація уточнюється.

Вранці 29 квітня Віталій Кличко повідомив, що під завалами новобудови в Києві у Шевченківському районі, в яку вчора прилетіла ракета, виявили одного загиблого.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button