Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Анджеліна Джолі у Львові. Фото: телеграм Сергія Лещенка

В мережі пекарень «Львівські круасани» піднялись продажі після візиту акторки та посла доброї волі ООН з питань біженців Анджеліни Джолі. У суботу, 30 квітня, вона відвідала заклад мережі на житловому масиві Сихів у Львові, пише український Forbes.

За словами радника голови Офісу президента Сергія Лещенка, це було спонтанне рішення Джолі, цього не було в програмі. Акторка замовила два круасани й капучино та залишила автограф.
Візит акторки підняв продажі в мережі фастфуду, каже власник «Львівських круасанів» Андрій Галицький. У закладі на Сихові в суботу та неділю вони виросли на 20%. Також збільшилися продажі й в інших закладах мережі.

Тепер мережа запускає по закладах зіркове комбо-меню з круасанами «королівський» та з лососем та капучино, які куштувала Джолі. Оскільки це франчайзингова мережа, то всі франчайзі отримають масовий ефект. Частину коштів, отриманих з продажу, планують перераховувати благодійній організації, яка допомагає дітям. Крім того, зіркова клієнтка сихівському закладу може полегшити вихід на ринок США. Галицький уже знайшов потенційного партнера, з яким планує відкрити спільне підприємство цього року.

Візит американської актриси Анджеліни Джолі організували за три тижні. Відвідати Україну – це була її ініціатива. Організацією займався Офіс президента. За словами Лещенка, «було два колли, по Zoom і WhatsApp, за участі Джолі і Єрмака (голови Офісу президента), обговорювали програму й питання безпеки». У Джолі були наступні умови: візит приватний, не анонсується заздалегідь, зустрічі тільки з «простими» українцями, жодних офіційних контактів з українськими політиками.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button