Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23462 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Частину продукції випікають для київського закладу Boulangerie Artisan. Фото: facebook.com/boulangerieartisan

У Ворзелі, що під Києвом, відновив роботу завод Fozzy Group. У цеху випікають хліб, кондитерські вироби та обсмажують каву. Продукцію вже відвантажують до мереж «Сільпо», «Фора», Thrash та Fozzy C&C.

«До Ворзеля повернулися електрика та вода, а з ними й можливість розконсервувати завод після окупації. Наразі це поки єдине виробництво, що розпочало свою діяльність у Ворзелі та відновило виробничу потужність. На роботу повернулися 150 фахівців заводу», — повідомляє пресслужба компанії.

Ворзель був заблокований російськими окупантами з кінця лютого. Всередині березня вдалося почати евакуацію мешканців, але значна кількість лишалися в селищі без електрики, води та зв’язку до відступу російської армії.

На заводі Fozzy у Ворзелі працюють три цехи. Там обсмажують і фасують 36 тонн кави, виготовляють понад 10 тонн шоколадних виробів та 236 тонн хлібобулочних виробів на місяць.

Раніше компанія повідомляла, що центральне виробництво у Ворзелі було повністю розграбоване.

Також значні збитків Fozzy Group зазнала внаслідок влучання російської ракети у склади замороженої продукції під Броварами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button