Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Тімоті Снайдер. Фото: facebook/HistorianTimothySnyder

Американський письменник та історик Тімоті Снайдер прочитає публічну лекцію в Київській школі економіки сьогодні, десятого травня, о 19:00.

Лекція відбудеться у форматі відеоконференції. Наразі реєстрація в Zoom закрита, але можна приєднатись до онлайн-трансляції на сторінці закладу в Фейсбуці.

Тімоті Снайдер – американський письменник та історик, який спеціалізується на історії Центральної і Східної Європи та Голокосту. Він є професором історії Річарда Левіна в Єльському університеті та постійним співробітником Інституту гуманітарних наук у Відні. Він написав бестселери «Криваві землі: Європа між Гітлером і Сталіним» та «Про тиранію: двадцять уроків ХХ століття». Він також написав «Перетворення Націй: Польща, Україна, Литва, Білорусь (1569-1999)» (2003); «Нариси таємної війни: місія польського художника звільнити Радянську Україну» (2005). Снайдер є членом Ради з міжнародних відносин і Комітету совісті Меморіального музею Голокосту США.

Історик нещодавно взяв участь в Київському Безпековому Форумі, який відбувся у день перемоги над нацизмом. Під час виступу він закликав «мислити в парадигмі української перемоги» та пояснив, чому українська перемога важлива не лише для української держави, а й для світу. За словами історика, якого цитує «Радіо Свобода», перемога України – це єдиний шлях досягнення миру, вона важлива для безпеки регіону та захисту демократії й закону.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button