Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Станція Площа Льва Толстогоwikipedia

Київський метрополітен завершив другий етап рейтингування п’яти найпопулярніших варіантів перейменування станцій. Про це повідомив директор комунального підприємства Віктор Брагінський. У голосуванні взяли участь 170 646 користувачів.

На думку громадськості:

  • Берестейська повинна бути перейменована на Бучанську;
  • Площа Льва Толстого – Василя Стуса;
  • Героїв Дніпра – Героїв України;
  • Мінська – Варшавська;
  • Дружби народів – Ботанічна.

Відбір пропозицій проводився до першого травня. Після цього, до дев’ятого травня, проходило рейтингування п’яти найпопулярніших варіантів. Після другого етапу голосування, результати мають бути опрацьовані та направлені до Київради. Свій висновок також підготує фахова комісія з питань найменувань.

У коментарях до допису Брагінського в Фейсбуці люди розкритикували результати голосування. Люди занепокоєні, що будуть відчувати стрес, перебуваючи на станції Бучанська. Також, на думку користувачів, назва «Героїв України» не коректна і у сьогоднішньому контексті більше підходить назва «Українських Героїв».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button