Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23608 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Ірпені на території санаторію «Дубки» почало роботу перше наметове містечко для людей, які втратили своє житло. Про це повідомив мер Олександр Маркушин.

У містечку облаштовано 70 місць у наметах і ще 120 у кімнатах санаторію. Також організовано роботу медпункту та їдальні. Перші ірпінці вже переселилися до цього тимчасового житла.

Місцева влада також шукає й інші варіанти тимчасового житла для людей, які зараз зовсім не мають де жити. Зокрема, ведуть перемовини з іншими санаторіями міста, де є умови для проживання, та обговорюють варіант надання Укрзалізницею спальних вагонів. Вже вдалося домовитися про 2000 ліжкомісць для ірпінців у Києві.

Мер наголосив, що йдеться саме про проміжний тимчасовий варіант житла.

Українські військові 28 березня звільнили Ірпінь від російських військ. В місті пошкоджено понад тисячу будівель, 115 повністю зруйновано – загалом це 71% від території міста.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button