Діма Борисов пропонує «підвісити» шаурму для військових. Як це зробити?
Шаурму отримають військові підрозділи, які зараз працюють в Києві та області.
Шаурму отримають військові підрозділи, які зараз працюють в Києві та області.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 41 днів. За цей час ми опублікували 27013 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Ресторатор Діма Борисов запустив ініціативу «підвішена шаурма для військових». Будь-хто може замовити благодійну шаурму та пончики, які згодом отримають військові підрозділи, які працюють в Києві та області.
За словами Борисова, серед українських військових багато фанатів стріт-фуду.
«Перші «дзвіночки» пролунали тоді, коли ми домовлялися про відправку чергової порції обідів і нам прийшло повідомлення: “Знаєте, тут днями шаурма ваша снилася”. Потім ще кілька, типу: “Дякуємо за гарячу їжу. Дуже підтримує. Мріємо, як переможемо і до вас з друзями на шаву”. Це було ще в березні», – згадує ресторатор.
У квітні його команда отримала переказ в десять тисяч гривень від мами військового, яка попросила влаштувати їм свято і приготувати шаурму для всього підрозділу – 380 порцій.
«Не знаю, як це пояснити. Виявилося, що шаурма – це такий от комфорт-фуд, не просто їжа, а шматок «нормального життя», спогадів та мрій, який можна загорнути в фольгу і відправити з доставкою», – коментує Борисов.
Як «підвісити» шарму для українських захисників?
Щойно збирається партія з 60 порцій, її приготують і відправлять одному з військових підрозділів, які зараз працюють в Києві та області.
Борисов на початку повномасштабної війни створив «кухонні війська», до них увійшли співробітники його закладів. Загалом він має 50 ресторанів по всій України та відповідно великі продовольчі склади. У перший день війни вони приготували 600 страв. На сьогодні вони готують 3000-3500 гарячих обідів на семи волонтерських кухнях. Таким чином, це понад 150 тисяч прийомів їжі.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті