Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Ігор Смілянський

Марку «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!» випустили у продаж 23 травня, її можна придбати у 1500 відділеннях Укрпошти. До Головпоштамту у Києві за нею з самого ранку утворилась величезна черга. Фото опублікував директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Причому марки почнуть продавати з 14:00. Одна особа зможе придбати лише два блоки.
За словами Смілянського, першого тижня у відділення передано мільйон марок, тобто стільки, скільки всього було попередньої марки. Якщо всі марки продадуть за один день, то Укрпошта виставить на продаж ще мільйон до 27 травня.

Фото Смілянського в Фейсбуці привернуло увагу до припаркованих на тротуарі автомобілів. Начальник інспекції з паркування Сергій Дубенко повідомив, що направив туди інспекторів.

У голосуванні в застосунку «Дія» українці обрали назву наступної марки – «Доброго вечора, ми з України». У голосуванні взяли участь більше ніж півмільйона українців. За марку-переможця проголосували 35% опитуваних. Смілянський заявив, що робота над маркою розпочинається, і вже наступного тижня має бути оголошено конкурс на кращий дизайн і голосування за нього.

Перша воєнна марка Укрпошти «Русскій воєнний корабль, іді…» була випущена 12 квітня. Її дизайн виявився певною мірою пророчим, адже на марці зображено фрегат «Москва», який невдовзі українські військові та ракетами «Нептун» відправили на дно моря.

Марку з крилатою фразою українського захисника острова Зміїний продали на благодійному аукціоні від Prozorro за п’ять мільйонів гривень. Гроші від продажу поштової марки відправили Збройним силам України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button