Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 121 днів. За цей час ми опублікували 24981 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Клопотенко з шефами закладу Микитою Силиним та Олександром Пасекою. Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

За два місяці після запуску закладу «Інші» у Львові шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко відкрив ще один ресторан франшизи в Івано-Франківську.

Як і у львівському, в цьому закладі так само діятиме меню №2 — тобто безкоштовні страви для переселенців, які потребують підтримки.

Водночас формат відрізняється від львівського. Клопотенко описує франківський «Інші» як український фастфуд, який поєднується з азійськими та американськими вуличними стравами.

Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

Зокрема, в меню є борщ том ям, пампушкобургери, локшина, рамен, сухий бограч, паляниці.

Франшизу «Інші» Клопотенко планує продавати по всьому світу.

Заклад розташовано у парку біля франківського озера. У квітні там уже відкрили кавову точку від «Інші».

Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button