Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Клопотенко з шефами закладу Микитою Силиним та Олександром Пасекою. Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

За два місяці після запуску закладу «Інші» у Львові шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко відкрив ще один ресторан франшизи в Івано-Франківську.

Як і у львівському, в цьому закладі так само діятиме меню №2 — тобто безкоштовні страви для переселенців, які потребують підтримки.

Водночас формат відрізняється від львівського. Клопотенко описує франківський «Інші» як український фастфуд, який поєднується з азійськими та американськими вуличними стравами.

Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

Зокрема, в меню є борщ том ям, пампушкобургери, локшина, рамен, сухий бограч, паляниці.

Франшизу «Інші» Клопотенко планує продавати по всьому світу.

Заклад розташовано у парку біля франківського озера. У квітні там уже відкрили кавову точку від «Інші».

Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button