Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23430 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Україні запустили благодійний проєкт Kind Hamper for Ukrainians in need, що має на меті допомогти людям похилого віку, особам з інвалідністю та багатодітним сім’ям та водночас підтримати локальних українських виробників.

«Багато років я працюю в проєкті ВсіСвої, який популяризує товари українських виробників. Щороку я допомагаю збирати кошики з крафтовими продуктами локальних виробників та фермерів. Українці дарують такі святкові набори своїм рідним, колегам та всім, кому бажають добра та світла», – розповідає автор ініціативи Сергій Горюнов.

Щоб допомогти українцям та підтримати локальних виробників, можна оплатити один з гастрономічних наборів або ж задонатити будь-яку суму. Волонтери збиратимуть продукти та будуть передавати тим, хто цього потребує найбільше.

За словами Горюнова, одне замовлення такого сету — це можливість для українських брендів продовжувати свою справу під час війни, адже локальним фермерам, крафтярам і власникам малих бізнесів зараз важче функціонувати, ніж великим підприємствам.

Можна придбати один із трьох наборів: маленький — 999 гривень, середній — 1 599 грн, великий — 2 199 грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button