Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Українська блокчейн-компанія Everstake та її співзасновники Сергій Васильчук та Євгеній Зайферт пожертвували Україні 10 мільйонів доларів у криптовалютах. Зайферт особисто передав 9 мільйонів.

Щоб заохотити криптовалютну спільносту надсилати пожертви благодійному фонду Aid For Ukraine, записали реп за участі міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

«Меседж в тому, що люди інвестують в багато дивних речей і свято вірять в те, що вони стануть проривними. Але вони рідко думають про мир як інвестицію, хоча це найважливіша річ для людства. Якщо не буде миру, ви не зможете заправити свій Lamborghini чи купити ферму з альпаками», — коментує Ілля Ануфрієнко, креативний директор агенції Bickerstaff.734, яка допомогла зробити відео.

Фонд Aid For Ukraine, що збирає внески у криптовалютах для армії, вже залучив понад 60 мільйонів доларів, з яких 45 мільйонів витратили на аптечки, сухпайки, бронежилети. Фонд був створений блокчейн-компаніями Everstake, Kuna та FTX за підтримки Міністерства цифрової трансформації. 

Ще 6,6 мільйона доларів Everstake передала іншим ініціативам: 2 мільйони — благодійному фонду Київської школи економіки на бронежилети, 1,65 мільйона — команді YeYa на покупку тепловізорів, мотоциклів та бронеавтомобілів, 1,22 мільйона — everaidua на допомогу біженцям та дрони, 1,13 мільйона — Tata Kepler на турнікети, аптечки та реанімаційні автомобілі, 600 тисяч — іншим волонтерським проєктам, таким як Peoplesproject.com, Palianytsia.org, Eyes of Army та ініціатива Соломії Бобровської.

«Мир коштує надзвичайно дорого, а перша хвиля пожертв вщухла. Криптовалюти не мають бюрократичних перешкод, а кожен криптовнесок — це ще один цвях в домовину тоталітаризму», — вважає CEO та співзасновник Everstake Сергій Васильчук.

Everstake — децентралізований стейкінговий провайдер, яким користуються 625 тисяч користувачів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button