Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/homenotshelter

Німецька платформа «Дім, а не притулок!» за підтримки Фонду Ганса Зауера оголошує конкурс ідей і запрошує охочих надсилати концепції житла та громадських просторів для інтеграції біженців. Відібрані проєкти отримають фінансування по одній тисячі євро (брутто) кожен, повідомляє CANactions.

Основна ідея «Дім, а не притулок»! — сформувати шляхи інтеграції замість ізоляції переміщених людей у так званих «спеціальних приміщеннях».

Йдеться не лише про житло, постійне чи тимчасове, а й про місця, де люди можуть зустрічатися, спілкуватися, працювати чи займатися громадською діяльністю. Догляд, уроки та дозвілля для дітей та молоді також відіграють важливу роль.

Охочих закликають запропонувати дослідження чи проєкт. Це можуть бути: аналіз потреб і бажань біженців; дослідження про біженців та їхні історії; ідеї та проєкти для інфраструктури, житла, освіти, догляду за дітьми; концепції для порожніх будівель тощо.

Заявки приймають на пошту [email protected] до 17 червня. Більше інформації про опенкол тут.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button