Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Азовсталь під час бомбардування армією РФ. Фото: t.me/polkazov

Японський конгломерат Mitsubishi Group готовий взяти участь у відбудові «Азовсталі», Кременчуцького нафтопереробного заводу та інших стратегічні обʼєктів, які постраждали внаслідок дій РФ. Про це заявив посол в Японії Сергій Корсунський на форумі, присвяченому відбудові країни, пише «Вечірній Київ».

Він розповів про зустріч з представниками великих японських корпорацій. Зокрема, з конгломератом Mitsubishi Group, з представниками якого він обговорив відбудову стратегічних обʼєктів.

«Японці не вміють брехати, а тому в мені зародилася віра в те, що зовсім скоро створять умови, які дозволять іноземному бізнесу такої потужності прийти в Україну і допомогти нам побудувати наново зруйновані міста», — заявив Корсунський.

До дискусії долучилися понад 30 спікерів. Зокрема, очільники громад України, дипломати, експерти, науковці, бізнесмени та волонтери. Наприкінці форуму Асоціація міст України та Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи підписали декларацію про співпрацю у відновленні України. Також АМУ підписала меморандум про співпрацю з Національною спілкою архітекторів України.

Посол заявив про можливу участь Mitsubishi у відбудові Азовсталі

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button