Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/strichkafestival

Заклади будівлі колишньої фабрики на вулиці Нижньоюрківській, 31 — центру нічного життя київського Подолу — об’єдналися у громадську організацію «Стрічкоткацька Фабрика» та запускають проєкт «На часі», повідомляють резиденти локації.

В об’єднання також з’явився свій сайт — «перший прояв централізованої творчої екосистеми».

Проєкт «На Часі» має на меті підтримати українських митців і культурні простори, які зараз перебувають у скрутному становищі, зокрема й власне заклади фабрики.

Фото: Данил Привет / DTF Magazine

Серію денних заходів проводитимуть кожної другої суботи місяця. Це будуть: перформанси, маркет, виставки сучасного мистецтва, лекції про музику, урбаністику та психологію, тату-марафон, акустичні та електронні концерти.

«Назва “На часі” виникла як антитеза сталому виразу “Не на часі”, за яким зручно сховати всі проблеми та негаразди, відкласти їх до більш вдалого моменту. Культура — це жива комунікація, яка відбувається постійно, її не можна зупинити. “На часі” — це серія заходів про арт, без пошуків ідеального моменту, адже його не існує», — пояснюють організатори.

Перший захід відбудеться 25 червня о 12:00. На вході просять задонатити будь-яку суму від 200 гривень.

На території колишньої фабрики розташовуються клуби Closer, Otel’, Mezzanine тощо.

Заклади Нижньоюрківської у 2019 році. Зображення: / DTF Magazine

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button