Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

Шведська меблева компанія IKEA продає свої чотири заводи в Росії та скорочує штат працівників. У компанії пояснюють, що «не бачать можливості відновити продажі в найближчому майбутньому». Про це повідомляється на її сайті.

IKEA заявила, що продасть свої чотири заводи у Ленінградській, Кіровській та Новгородській областях, і вже шукає на них покупців. Роздрібний бізнес IKEA в Росії залишається на паузі з березня. Скільки саме людей скоротять, не уточнюється. Торгові центри МЕГА, що належать ІКЕА, продовжать працювати в Росії, зауважили у пресслужбі компанії, але самі магазини ІКЕА не працюватимуть.

IKEA продасть запаси товарів на складах через інтернет-магазин, це відбудеться «десь у липні», повідомило джерело російського Forbes.

У березні ІКЕА оголосила про призупинення роботи в Росії та припинення операцій з РФ та Білоруссю через їхню війну проти України. Найбільший продавець меблів у світі відмовився і від деревини з Росії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button