Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unicef.org

ЮНІСЕФ розширив умови надання грошової допомоги для українських сімей у межах другого етапу програми «Спільно». Про це повідомляється на сайті організації.

Відтепер участь у програмі зможуть взяти всі родини, які виховують трьох і більше дітей до 18 років, а також ті, хто має принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років.

Відтак отримати допомогу зможуть родини, які:

  • мають троє і більше дітей до 18 років замість попереднього положення, яке вимагало наявність у родині принаймні однієї дитини, що не досягла двох років на момент подачі заявки;
  • мають принаймні одну дитину з інвалідністю віком до 18 років замість умови, відповідно до якої у родині мало бути двоє і більше дітей до 18 років, з яких принаймні одна дитина — з інвалідністю.

Станом на 15 червня майже 18 тисяч родин, які мають близько 52 тисячі дітей до 18 років та майже 8 тисяч дітей з інвалідністю, вже отримали допомогу. Загалом програма охопила майже 85 тисяч осіб.

Заявку на отримання грошової допомоги можна подати самостійно на сайті. Окрім того, в Житомирській, Київській та Кіровоградській областях можна звернутися до соціальних працівників, які персонально реєструють родини, що відповідають критеріям програми.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button