Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

Дашборд Київського трафіку доступним для всіх. Використання сервісу допоможе зменшити тривалість поїздок за рахунок більш вдалого вибору часу пересування та виду транспорту та дозволить оцінювати ефективність роботи міської влади щодо управління трафіком.

Команда розробників вивела спеціальні формули для розрахунку середнього значення затримки часу по місту та добових часових втрат внаслідок заторів. Дашборд використовує дані Google maps, який зчитує дані з телефонів користувачів. Експерти створили карту репрезентативних магістральних маршрутів, якими рухається громадський транспорт. За допомогою навігації сервісу було визначено час поїздки без затримок саме цими маршрутами.

Лічильник у режимі наближеному до реального часу аналізує інформацію, надану Google maps та підраховує затримку, порівнюючи з ідеальними умовами. Часові витрати можна конвертувати у реальні гроші, які недоотримує столиця, або у вартість будівництва шкіл, лікарень, дитячих садків.

Невдовзі лічильник нової версії навчиться прогнозувати ситуацію та оцінювати здобутки та провали міської влади щодо управління трафіком у Києві.

Станом на 19:00 20 червня можна дізнатись, що у Києві затримка трафіку складає 10%, зокрема на кожні десять кілометрів затримка – одна хвилина. Середня швидкість руху сягає приблизно 44%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button