Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Annie Spratt / Unsplash

YouTube запустив онлайн-платформу з українським освітнім контентом, щоб допомогти старшокласникам, навчальний процес яких було порушено через війну.

«Щоб українські старшокласники могли легко знаходити в інтернеті контент, який допоможе їм у навчанні, ми зібрали в одному місці на YouTube освітній контент українською мовою, зокрема природничі науки, математику, історію тощо», — повідомила гендиректорка YouTube Сьюзан Войчицькі.

Відеоуроки на платформі «Навчання» відповідають програмі 7-11 класів середьої школи та охоплюють широкий спектр предметів: українську літературу та мову, фізику, біологію, хімію, математику, історію тощо.

Щоб отримати доступ до платформи, в «Налаштуваннях» на YouTube потрібно встановити Україну як країну місцезнаходження або вибрати українську мову.

Далі потрібно перейти на youtube.com/learning або у мобільному застосунку у вкладці «Що нового» перейти до категорії «Навчання».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button