Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ДСНС

Ранком 26 червня у Києві оголосили повітряну тривогу. Пізніше в місті пролунали вибухи. Матеріал буде оновлюватись.

13:50 Семирічну дівчинку, яку дістали з-під завалів будинку у Шевченківському районі столиці прооперували, вона перебуває у стабільному стані

12:10 Росіяни обстріляли Київ вранці з літаків Ту-95 та Ту-160 ракетами Х101, які можуть літати на відстань до 5,5 тисяч км. Про це заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. Бомбардувальники злітали з Астрахані. Пуск ракет відбувався над Каспійським морем.

12:00 Також поряд з багатоповерхівкою влучили у приватний дитсадок. У дворі пошкоджена водопровідна магістраль. Витік було оперативно локалізовано, дитячий садок тимчасово залишається без води. Тиск у міських водопровідних мережах в межах норми.

11:10 Кличко розповів, що загалом з будинку евакуювали 25 мешканців. Госпіталізували загалом чотирьох постраждалих. В тому числі, семирічну дівчинку, яку дістали з-під завалів, а згодом врятували і її маму. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

09:50 Відомо про одного загиблого. Про це пише радник міністра МВС Антон Геращенко.

09:10 Кличко повідомляє, що з-під завалів житлового будинку в Шевченківському районі дістали семирічну дівчинку. Вона жива. Зараз рятують її маму.

09:05 ДСНС опублікувала оперативне відео з місця влучання ракет.

09:00 В телеграм-каналі Сергія Грішина пишуть, що з-під завалів дістали маленьку дівчинку.

08:55 На місце прибувають журналісти, чують голоси людей під завалами. Кілька фото від Громадського та Богдана Кутєпова за посиланням.

Фото: ДСНС

08:40 Журналістка Ольга Токарюк пише, що в квартиру її знайомої ракета влучила вже двічі з моменту початку повномасштабного вторгнення військ РФ. Те, що залишилось після першого вибуху, добив другий.

08:30 ДСНС України повідомляє, що сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку з частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів. Сталося загоряння на загальній площі 300 кв.м. Є постраждалі. У Кличка пишуть, що під завалами є люди та каже, що постраждалих госпіталізували.

08:00 У Київській області ППО збили одну ракету, пишуть на сторінці Київської ОВА Залишки ракети впали на околицях одного з сіл району. Руйнувань та постраждалих немає.

07:20 В Києві відбій ранкової тривоги. Нардеп Гончаренко пише про пожежу в одному з будинків після влучання ракети. Працюють рятувальні служби.

07:05 Суспільне пише, що поряд з місцем вибуху евакуюють мешканців двох будинків.

06:55 За словами нардепа Олексія Гончаренка, є поранені. Він теж каже про чотири вибухи та пише що «за попередніми даними» є потрапляння в житловий будинок.

06:45 Міський голова Віталій Кличко повідомив про «кілька вибухів в Шевченківському районі». За його словами, на місце вже вирушили бригади швидкої та рятувальники.

06:37 Очевидці повідомляють про вибухи. Вони стались приблизно о 06:25. Про звуки вибухів повідомили кореспондент «Голосу Америки» Остап Яриш та журналіст Сергій Грішин. Кажуть про «проліт чотирьох ракет». Повітряна тривога триває, всіх просять залишатись в укриттях.

06:35 Тривога розпочалась о 05:47. Це вже друга тривога за ніч, перша почалась о 04:39 і закінчилась о 05:03.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button