Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/fozzygroup

Fozzy Group запустила LOKO — сервіс доставки продуктів із супермаркетів «Сільпо» і готових страв з ресторанів-партнерів.

Сервіс мав почати роботу 28 лютого, але запуск довелося відтермінувати через повномасштабне вторгнення Росії.

Зараз доставка LOKO доступна на лівому березі Києва: на Позняках, Березняках і частково на Осокорках.

Запевняють, що час доставки складає 15-30 хвилин в залежності від наповнення замовлення і адреси. Доставку замовлень здійснюють кур’єри на електроскутерах.

Сервіс LOKO інтегрований у мобільний додаток «Сільпо». В одному замовленні можна поєднати продукти з даркстору та з ресторану. Також можна замовити доставку охолодженого алкоголю і напоїв. Незабаром має з’явитися власна випічка та кава.

Вартість доставки залежить від загальної вартості замовлення. Якщо замовляєте вперше, можете вибрати у подарунок каву, хамон, ананаси або сухий сніданок.

представники ресторанів, які бажають долучитися до мережі, можуть подати заявку за формою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button