Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Мікаель Колвілл-Андерсен і велосипеди під час розвантаження у Львові. Фото: facebook.com/vadym.denysenko

До України прибули велосипеди, зібрані під час данської кампанії Bikes4Ukraine, повідомив урбаніст CANactions Вадим Денисенко.

З цих роверів створять благодійний велопрокат Rover.Rent для переселенців у Львові. Його планують запустити за три-чотири тижні. Поки велосипеди ремонтуватимуть і допрацьовуватимуть систему прокату.

Ініціативу Bikes4Ukraine запустив у Данії містопланувальник Мікаель Колвілл-Андерсен із групою однодумців. Він заохочував охочих жертвувати велосипеди, а також гроші на доставку до України. Метою було зібрати 2000 роверів.

Прокатом Rover.Rent зможуть безкоштовно користуватися зареєстровані у Львов переселенці. Планується встановити десять станцій у місцях їхнього проживання та точках, які їм необхідно відвідувати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button