Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Макс Юр’єв

Увечері восьмого липня на Голосіївському проспекті неподалік від метро «Деміївська» в Києві прорвало трубу. Фото та відео провалля з гейзером на всю ширину тротуару опублікував журналіст Макс Юр’єв.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 58099.jpg
Фото: Макс Юр’єв

У Київтеплоенерго повідомляють, що 800-міліметровий трубопровід пошкодився після включення ділянки в роботу, наразі пошкодження усувають.

Фото: Макс Юр’єв

Наголошують, що цей трубопровід проклали ще в 1978 році. Загалом 80% тепломереж у Києві вичерпали свій нормативний термін експлуатації й потребують заміни.

Фото: Макс Юр’єв

У травні минулого року приблизно на цьому місці, навпроти бібліотеки Вернадського, ставався прорив труби. Тоді гейзер бив на висоту кількох десятків метрів, каміння побило припарковані біля бібліотеки автомобілі.

Читайте також: Знову прорвало трубу: як вирішити питання зношених комунікацій у Києві

Прорив трубопроводу у травні 2021 року

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button