Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/Парк “Наталка”

Оболонський районний суд Києва наклав арешт на незаконно встановлену тимчасову споруду в столичному парку Наталка. Про це повідомив депутат Київради Владислав Трубіцин.

Як пояснив Хмарочосу директор департаменту благоустрою Тимур Ткаченко, одну конструкцію прибрав сам власник, а другу арештували та опечатали правоохоронці. Поки ніяких дій щодо демонтажу другої конструкції ніхто не вживав.

Інший МАФ також планують демонтувати, оскільки є вимога це зробити від слідчого судді.

«Але коли саме це буде відбуватись, я поки не знаю, бо юридичні питання ще відпрацьовуються», – прокоментував Ткаченко.

На початку червня у парку Наталка на Оболоні облаштовували фудкорт. Водночас жодних дозвільних документів від адміністрації власник не отримав. Після чого 13 червня районний благоустрій виніс припис про знесення МАФу.

«Там все хитро. Ті хто встановив МАФ кажуть, що беруть в оренду у власника, який придбав кесонну трубу. Але там не однозначно з територією. Бо не вся земля у нього на балансі. Виходить, що просто «віттяпали» собі частину комунальної землі», – заявила голова правління ГО “Парк Наталка” Наталія Чорногуб.

Вона пояснила, що концепція та проєкт парку не передбачають жодної торгівлі на території.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button